Rhodesian Ridgeback puppies

Rhodesian Ridgeback puppies
400.00 €
Category: Flushing dogs Breed: Rhodesian Ridgeback/Afrikai oroszlánkutyaNem: litterDog's birth: 2020.07.24Color: Red Wheaten/Vörös
Rhodesian Ridgeback puppies
Rhodesian Ridgeback puppies are available for sale.

Puppies were born on 24 July 2020, and can move to their new owners at the age of 10 weeks, early October.

Currently, both boys and girls are available.

Their vaccination programme started, and all puppies will be handed over with a health booklet. Chipping will be arranged upon request. Both parents are in good health, are very social and have good temperament. Photos of parents are available upon request.

Puppies are still breastfed by mom at week 6, though they also get super premium dog food as supplement.

Puppies are located cca. 1hr drive from Budapest, Hungary.

--------

Rodéziai ridgeback (afrikai oroszlánkutya) kölykök keresik leendő gazdáikat.

A kölykök jelenleg 6 hetesek, és 10 hetesen, október első hetében vihetőek el a Velencei-tó mellől. Rendszeresen féregtelenítve vannak, és hamarosan megkezdjük az oltási programjukat, oltási könyvvel kerülnek átadásra, igény szerint chippel.

A kölyköket még szoptatja az anyjuk és magas minőségű táppal egészítjük ki a táplálásukat. Macskához és alapzajokhoz szoktatva lesznek, mire az új gazdihoz kerülnek.


Kérjük, hogy a fajtát ismerő, komoly érdeklődők jelentkezzenek. Fontos számunkra, hogy a kutyák szerető környezetbe kerüljenek, így foglalás vagy megegyezés kizárólag az új gazdi kellő megismerése utána történhet.
  • Kind of Delivery: personal receipt
  • >>> Log in to view all contact details <<<